Gheorghe Chivorchian: “Echipele din România sunt antrenate de nepotul domnului primar, vărul nepotului și așa mai departe”

Fostul secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 20 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre nivelul scăzut al fotbalului românesc.

“De când m-am retras din fotbal, până acum fotbalul românesc nu a arătat nimic. Avea vreo așteptare cineva? În momentul când vrei să faci ceva, trebuie să începi de la bază către vârf. 

Din punctul meu de vedere, poate greșesc, inclusiv acționarii unui club nu înțeleg rolul lor într-un club. Să nu uităm că fotbalul românesc are în lipsă antrenori specializați de la copii și juniori până la prima ligă, când cineva nu este priceput la administrație, nu este priceput nici măcar la fotbal. Avem conducător de fotbal vărul lui nepotul, nepotul domnului primar, al domnului președinte de Consiliu Județean și așa mai departe. Sunt tot felul de persoane, dar mai puțin oameni comepetenți. Atunci când faci fotbal după ureche, ai rezultate după ureche și nu cred că surprinde pe nimeni“, a spus Gheorghe Chivorchia la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -