Gabi Tamaș i-a făcut plângere penală lui Nae Constantin. Costel Lazăr: “M-a surprins! El face circ și tot el sare-n sus. N-avem timp de spectacole ieftine”

În urma scandalului de la Petrolul Ploiești, când Nae Constantin a făcut publică o înregistrare cu Gabi Tamaș, care îi jignea pe suporteri și pe oficialii clubului, fotbalistului i-a fost reziliat contractul, dar lucrurile nu s-au încheiat.

Gabi Tamaș i-a făcut plângere penală antrenorului, pe care îl acuză că a făcut publică înregistrarea fără voia sa.

Costel Lazăr, președintele Petrolului, se declară surprins de acțiunile fotbalistului, și spune că fapta este una civilă, nu penală, iar Nae Constantin nu va avea de suferit nici din punct de vedere legal, nici în ceea ce privește colaborarea cu clubul.

“M-a surprins pentru că după tot circul pe care l-a făcut, tot el sare-n sus. Tot ceea ce ne place nouă românilor, să facem circ fără bani, trebuie să-l ducem la capăt. Subiectul ăsta ține mai mult decât criza apei calde la Ploiești, care a durat 80 de zile. Văd că și subiectul domnului fost jucător de fotbal ține la fel de mult sau va ține și mai mult. Nu mă așteptam sincer, omul se transformă, asta e problema.

Vedeți că această discuție s-a purtat pe speaker, a făcut spectacol, n-a fost numai o înregistrare. A fost un show la adresa mea, la adresa clubului, a suporteerilor. Dacă vreți mai departe să vă spun, pentru că avem și noi avocații noștri, nu este o faptă penală, e o faptă civilă. Noi nu ne îndreptăm împotriva nimănui, avem alte priorități, n-avem timp de spectacole d-astea ieftine.

Sub nicio formă nu-i va afecta viitorul lui Nae Constantin acest proces, hai să ne uităm la munca oamenilor, nu la circ. Nu contează pe ce loc e, suntem pe un loc la care a muncit toată lumea din acest club. Niciodată nu ne-am gândit să-l schimbăm pe Nae Constantin după acea serie de rezultate, așa cum ni se recomanda de toată lumea. Ne-am văzut de treaba noastră și ne vedem în continuare, așa amărâți cum suntem și cu durerile noastre”, a declarat Costel Lazăr.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -