Foștii mari baschetbaliști, Dan Niculescu și Petre Brănișteanu au fost prezenți în studioul Sport Total FM

În emisiunea Trafic Sport de vineri, 23 septembrie, realizatorul Răzvan Toma i-a avut invitați în studio pe foștii mari baschetbaliști Dan Niculescu și Petre Brănișteanu. Cu toate că primul a jucat la Dinamo, celălalt la Steaua, au legat o trainică prietenie care durează de cinci decenii. Buni sportivi, dar și oameni de spirit, ei au rememorat în timpul emisiunii momentele mai hazlii trăite pe parcursul bogatelor lor cariere.
Petre Brănișteanu: “M-a trezit într-o dimineață un ofițer superior cu un sunet de fluier, după care ne-a scos la înviorare. Ajuns afară, la bustul gol, plin de zăpadă, am dat de un frig! M-am dus imediat la nea Mișu (n.n. Mihai Nedef, antrenorul de-atunci al echipei de baschet de la Steaua) și i-am zis: «Mi-am făcut bagajele și  plec. N-am venit la Steaua pentru înviorare, ci să joc baschet»”
Dan Niculescu: “Avusesem hepatită. Fiind în convalescență, am vrut să mă duc pentru o mică vacanță cu nevastă-mea în Turcia, pentru a avea parte de o climă mai caldă, mai ales că socrul meu (n.n. fostul antrenor din anii 60-70 Valeriu Neagu) avea contract cu o echipă de fotbal de-acolo. N-au vrut să ne dea drumul împreună, de teamă să nu rămânem acolo. Ne-au zis că putem merge, dar pe rând”.
Mai jos aveți link-ul cu întreaga emisiune pe care o puteți asculta.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -