Vasile Stângă intervine în scandalul din handbalul românesc: “E o exagerare a celor de la Turda, tot handbalul știe că Turda era favorizată în dinastia Dedu”

Handbalul românesc are parte de momente fierbinți zilele acestea, dar nu pe terenul de joc. După meciul Steaua-Potaissa Turda, încheiat cu victoria gazdelor, scor 29-24, Flaviu Sâsâeac, președintele turdenilor, a acuzat că arbitrajul a fost pro-Steaua și a depus un memoriu la FRH, prin care cere mai multe documente și demisia lui Viorel Mazilu, secretarul general.

În plus, la ședinta Consiliului de Administrație a FRH, 12 din cei 15 membri au cerut, de asemenea, demisia lui Viorel Mazilu, care este susținut de proaspătul președinte Constantin Din.

Vasile Stângă, fostul mare handbalist al României și fost selecționer al naționalei, spune că declarațiile celor de la Turda sunt exagerate, iar în mandatul lui Dedu, cei de la Turda erau cei favorizați, abia acum lucrurile întrând în normalitate.

“Este o exagerare a celor de la Turda. Tot handbalul știe că Turda a fost o echipă favorizată în dinastia lui Dedu, acum arbitrii fluieră corect și asta îii deranjează, nu mai știu să joace când se fluieră corect. I-a bătut pe bune Steaua. Domnul Sâsâeac m-a supărat și bineînțeles că trebuie să-i dea cineva replica. După Savehof de ce nu ați reclamat arbitrajul? Că au luat-o la 24 de goluri. Domnul Sâsâeac e acum într-o opoziție în CA, dânsul încearcă, a înaintat un memoriu să se raporteze totul. Pe vremea lui Dedu nu exista așa ceva, făcea ce voia Dedu. Acum vrea să știe tot, salariul, organigrama, tot, tot.

Asta m-a mirat și pe mine (n.r.: ruptura dintre Din și Dinu). Nu știuc e s-a întâmplat și nici n-am aflat. Ce mă surprinde e că 12 membri din CA au cerut lucrul acesta, e un semn de întrebare pentru domnul Din, că pierde CA și nu e prea bine pentru mandatul lui.

Acum știti cum e, lumea handbalului vorbește, e supărată că l-a pus pe Mazilu secretar general. Păreri și păreri, eu zic să-l lăsăm, să așteptăm să vedem cum se va descurca Mazilu în funcția asta. E o funcție de birou, dar el e un băiat deștept, știe să se adapteze la orice funcție”, a declarat Vasile Stângă.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -