Florin Motroc, dezamăgit de demiterea lui Cristiano Bergodi de la Rapid: “E printre primii 3 antrenori din România”

Florin Motroc a fost invitat la emisiunea “Fluier final”, unde a vorbit despre situația actuală de la Rapid, echipa lui de suflet. 

Antrenorul, care în prezent activează în Kuweit, s-a arătat dezamăgit de demiterea lui Cristiano Bergodi, pe care îl consideră printre primii 3 cei mai buni antrenori din România.

În prezent, de banca giuleștenilor se ocupă Bogdan Lobonț, ajutat de Adrian Iencsi. Motroc este de părere că această variantă este cea mai potrivită, pentru moment, și așteaptă o reacție bună din partea jucătorilor în derby-ul cu FCSB, de sâmbătă seară.

“De asta Rapidul e frumos, iar farmecul Giuleștiului nu va pieri niciodată. Tocmai pentru chestiile astea. Atunci când vezi că totul merge într-o direcție câștigătoare și poate chiar se vedea luminița de la capătul tunelului, titlul, a venit această serie de 4 înfrângeri pe care eu nu o anticipam. Mai ales după victoria în fața FCSB-ului.

Iată că de la extaz s-a ajuns la agonie. Din păcate, lucrurile au degenerat. Presiunea suporterilor, care e una fantastică în Giulești, și toată această tensiune apărută odată cu reținerea liderului galeriei, au dus din rău în mai rău. Eu cred că toate aceste lucruri au fost ca o reacție în lanț pentru echipă.

Mă așteptam la varianta asta, cu Lobonț și Iencsi. Era la îndemână, pentru moment. Bineînțeles că varianta cu Șumi este în continuare pe buzele tuturor. Am văzut că foarte mulți suporteri au fost dezamăgiți că nu a fost adus Șumi. Până la urmă, Lobby și Iencsi sunt cei mai în măsură să rămână. Știu lotul, cunosc jucătorii, rămâne de văzut cum gestionează acest moment neplăcut. 

Am fost susținător al lui Cristiano Bergodi. E un antrenor foarte bun. Din punctul meu de vedere, este în top 3 în România. Cred că s-a întâmplat ceva în relația lui cu jucătorii și spectatorii. Mă aștept la o reacție din partea echipei. Sunt ferm convins că sunt și ei afectați de tot ce s-a scris și s-a vorbit în jurul echipei. Sper ca jucătorii să aibă o reacție în meciul cu FCSB-ul.”, a spus Florin Motroc, la Sport Total FM.

Florin Motroc se luptă pentru salvarea de la retrogradare în Kuweit

În prezent, Florin Motroc antrenează în Kuweit, la Khaitan, formație pe care se luptă să o salveze de la retrogradare.

Echipa românului se află la un punct deasupra “liniei roșii”, iar Motroc speră să o mențină în prima ligă.

“Din păcate, după victoria importantă cu Shabab, obținută în ultimele minute ale meciului, jucătorii mei n-au tratat la fel de serios meciul cu Kazma. Am primit două goluri, după ce am egalat, din două cornere, lucru inadmisibil. Dar ăsta e fotbalul. 

Încă avem avantajul că suntem deasupra liniei retrogradării. Avem un punct avans și depindem numai de noi. Meciul următor cu Jahra e foarte important. Sper să mă ajute bunul Dumnezeu să câștig meciul și să luăm o opțiune serioasă să scăpăm de retrogradare. Ușor, ușor am reglat lucrurile la echipă.”, a mai spus Motroc.

Ascultă aici interviul integral cu Florin Motroc:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -