Florin Motroc, despre tunica Bisht primită de Messi: “E o haină de tradiție pentru cei de rang foarte înalt, un semn de foarte mare respect”

Lionel Messi a primit o tunică Bisht la ceremonia de premiere din finala Cupei Mondiale din Qatar, lucru ce a stârnit mai multe controverse, multe voci spunând că argentinianul nu ar fi trebuit să accepte.

Totul a făcut parte din protocolul agreat cu FIFA, iar Florin Motroc, care antrenează în Bahrain, țară vecină cu Qatarul, a explica, în direct la Sport Total FM, semifinacția tunicii.

Șansa face parte din joc, au fost atât de aproape în multe momente să nu mai câștige. Fotbalul e plin de surprize și de asta creează ce creează în jurul lui. Ați văzut ce a fost în Argentina și nu numai acolo, peste tot unde Messi și naționala Argentinei are suporteri. Chiar și în Bahrain, unde s-a văzut meciul pe ecrane imense, au fost foarte mulți turiști și mulți argentinieni, pentru că nu aveau unde să meargă în Qatar, pentru că a fost full, au venit aici, e aproape, la 2 ore distanță. Nu vreau să mă așez pe faptul că sunt sentimental și am ceva pentru Messi, dar parcă Dumnezeu a vrut să-i dea acest trofeu și acest CM lui Messi, s-au aliniat astrele.

E o haină de tradiție pe care o poartă cei care sunt de rang foarte înalt. E o onoare să ți se ofere așa ceva, e un semn de foarte mare resepct și apreciere. La evenimente speciale, la întâlniri de rang înalt se poartă. Cei care sunt delegați pentru a conduce anumite întâlniri, șefi de stat, am mai văzut și la nunți, la sărbători din astea speciale. E un obiect de foarte mare tradiție care reprezintă zona arabă”, a declarat Florin Motroc.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -