Florin Motroc a analizat înfrângerea României în fața Olandei: “Am fost taxați imediat”

Florin Motroc a urmărit  meciul României din optimile EURO 2024, cu Olanda. Tricolorii au fost învinși cu 3-0 și au părăsit turneul din Germania.

În direct la Sport Total FM, Motroc a vorbit despre jocul naționalei noastre în fața “Portocalei mecanice”.

Antrenorul român consideră că jucătorii noștri n-au putut face față din punct de vedere fizic, iar olandezii au profitat din plin:

„Mi-a părut rău. Rezultatul cred că e meritat, dar totuși destul de dur. Oarecum ne-a trezit la realitate. Chiar spuneam acum câteva zile că echipa noastră națională are șansa acum să dea un test real de maturitate. A urmat examenul cu Olanda, după cel cu Belgia în care și acolo am arătat mari slăbiciuni. Mai ales când dai de jucători cu calitate individuală extraordinară.

Acea disciplină de grup și organizare tactică țin până la un moment dat. Dacă nu mai apare acel dublaj, acel triplaj, acel efort suplimentar de a-ți ajuta colegul în fața adversarului… Olandezii au rămas în multe situații de 1 contra 1. Au fost greșeli mari de poziționare și distanțe foarte mari între linii. Iar la nivelul ăsta, când întâlnești un astfel de adversar, ești taxat imediat.”, a spus Florin Motroc, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -