Marian Iancu, omagiu pentru Jackie Ionescu: “Timișoara nu îl va uita niciodată! Va merge mai departe împreună cu spiritul echipei”

Marian Iancu i-a adus un omagiu lui Ion “Jackie” Ionescu. Legendarul antrenor de la Poli Timișoara s-a stins pe 30 iunie, la vârsta de 88 de ani.

În direct la Sport Total FM, Iancu a avut un discurs emoționant la adresa omului devenit simbol pentru fotbalul din Timișoara.

Fostul patron al lui Poli a povestit cât de importantă a fost influența lui Jackie Ionescu în cadrul clubului timișorean în perioada în care el se afla la cârmă.

“Era imposibil să nu fie apreciat un asemenea om. Erai obligat să-l asculți când vorbea. Avea argument, avea expertiză și emana experiență. Era o voce în cadrul clubului. Noi venisem în Timișoara, pe dânsul l-am găsit acolo. Din nefericire, l-a luat Dumnezeu. Pleacă cei buni și cu greu sunt înlocuiți. N-avem ce face. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cel care a greșit am fost eu. El a avut dreptate mereu. Nu l-am ascultat întotdeauna, am făcut și greșeli, dar a doua oară nu le-am mai repetat. Întotdeauna a ieșit bine când l-am ascultat. Timișoara n-are cum să-l uite niciodată. Este un om care va merge mai departe împreună cu spiritul echipei și alb-violetul din Timișoara.”,  a declarat Marian Iancu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -