Florin Manea cere 30% din transferul lui Rareș Ilie : “Victor Angelescu nu se prea pricepe la fotbal. Dacă am produs profit clubului, îmi merit drepturile”

Florin Manea cere 30% din transferul lui Rareș Ilie la Nice, pentru că el este cel care l-a propus pe jucător la Rapid, încă de pe vremea de când era junior.

Impresarul spune că a avut o clauză în acest sens și că Victor Angelescu nu se pricepe la fotbal, pentru că lucrurile sunt clare în această speță, chiar dacă contractul său era scadent în 2021, iar Rareș Ilie a fost vândut în 2022.

Mai mult, Florin Manea solicită și plata ultimilor 2 ani de contract, din vremea când ocupa funcția de director tehnic la Rapid. Impresarul a declarat că nu a cerut banii pentru că echipa era într-o situație critică din punct de vedere financiar, dar cu venirea noilor investitori și în urma profitului obținut de pe urma lui Rareș Ilie, consideră că este îndreptățit să-și primească drepturile și este hotărât să meargă în instanță.

“Situația e simplă. Am văzut o declarație a lui Victor Angelescu, că aberez, că contractul are o dată… Da, dar contractul ăla, chiar și cu dată, dacă dânsul s-ar pricepe la fotbal, că nu se prea pricepe, în momentul în care aduci un jucător și produci niște efecte, produci un profit clubului, nu ține de data aia la care dânsul m-a gonit ca să nu mai ajung să iau acest profit. O să vedem, am discutat, plus că mai are să-mi dea 2 ani de contract, pe care nu mi i-a plătit.

Eu n-am cerut Rapidului bani pentru că erau într-o situație critică, dar cu venirea domnului Șucu și cu profitul făcut pe urma muncii mele și a lui Ovidiu Burcă, că noi doi am adus acești juniori în club, consider că e momentul ca și dânsul să-și îndeplinească îndatoririle față de mine.

Burcă nu și-a pus în contract nimic, eu am zis că nu muncesc gratis. Dacă recomand un copil și dacă acel copil se vinde pe 5 milioane de euro, trebuie să mi se recunoască și mie meritul. Am învățat că în fotbal din gură uită toată lumea, așa că eu mi-am pus în scris acest lucru și o să decidă tribunalul dacă am sau nu dreptate. Oricum 2 ani de contract trebuie să-mi dea în orice situație.

Pe Rareș Ilie eu l-am adus, am vizionat mai multe jocuri și am recomandat niște jucători. Am făcut eforturi mari să ajungă la noi în curte, că la noi în curte a fost și Tavi Popescu și n-a mai ajuns. Eu sunt bucuros pentru Rareș. Faptul că eu l-am adus în club și am fost acolo timp de 2-3 ani de zile, îmi merit drepturile. Putea să ajungă la Craiova sau la FCSB dacă nu eram eu și Ovidiu și nu mai aveam această discuție.

O să decidă instanța dacă am dreptate, nu vreau să mă cert cu Rapid, e clubul meu de suflet, nu am nimic personal cu ei, nu le-am cerut falimentul, n-am făcut nimic împotriva clubului Rapid, dar consider că nu pot să fiu păcălit de un amator ca domnul Angelescu, a declarat Florin Manea, la Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -