Florentin Petre, despre derby-ul Steaua – Dinamo: “Dacă Dinamo avea aspirații la promovare trebuia să joace altfel!”

Fostul dinamovist Florentin Petre, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre derby-ul Steaua – Dinamo.

“Prima ripriză Dinamo nu a jucat mai nimic, dar în a doua repriză chiar au avut o atitudine mult mai bune de cât în prima repriză, au fost și acele greși personale care au făcit diferența și la nivelul acesta dacă ai greșit un pic nu te iartă nimeni, dar eu cred că puteau mai mult, au arătat în toate meciurile o disponibilitate din toate punctele de vedere. S-a adunat și emoțiile, și poate că mulți jucători nu sunt obișnuiți să joace pe un teren cu atâția suporteri în tribună. Emoția este concepută altfel cu atâția oameni în tribună.

Probabil a contat miza jocului. Au jucat mulți copii tineri, dar este de apreciat. Este bun ritmul, dar eu personal îmi doream mai mult, dacă ai aspirații să promovezi trebuie să joci altfel. În prima repriză Steaua i-a luat de sus cu pressing total, cu Chipirliu agresiv, îmi place foarte mult genul lui de atacant, mi-aș dori și eu unul ca el la echipele pe care le antrenez pentru că îmi place foarte mult să fac pressingul de sus să nu las adversarul să construiască cu mingea de jos“, a spus Florentin Petre la Radio Sport Total FM.

 

 

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -