Cristi Pulhac, amintiri de la derby-ul Steaua – Dinamo din 2007: “Veneam cu TAB-ul în Ghencea!”

Fostul dinamovist Cristi Pulhac, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre celebrul meci din 2007, Steaua – Dinamo (2-4).

“Mi-am adus aminte de momentele acelea pe care le-am trăit la acel 4-2, a fost chiar în seara de înviere, într-o sâmbătă pe Ghencea, Danciu a dat un gol superb și Cătălin Munteanu a dat un gol frumos. Ei au numit ziua respectivă din ce am înțeles ziua judecății. Din ce țin minte, de atunci nu a mai câștigat Dinamo în Ghencea de aproape 12 ani. Țin minte că mi-au spus, am avut la Săftica o grămadă de ședințe cu suporteri și cu patroni, pentru că erau mulți atunci, la Dinamo au fost tot timpul mulți, și Borcea, și Vasile Turcu, Cohn, domnul Badea și mai mulți. 

Era un meci decisiv, parcă eram la diferență de doar un punct de Steaua. În 2007 a fost meciul, aveam o echipă senzațională atunci, eram și pe val, jucam și foarte bine, dar nu fac rabat că și Steaua avea o echipă foarte bună. Era Rădoi, Parashiv, Tereo, Lovin, Boștină, Elton, care după acel meci Gigi Becali l-a făcut avion. Cred că Elton a fost unul dintre jucătorii care ne-a pus cele mai mari probleme, juca pe partea stângă, fiind un jucător foarte mic, foarte rapid și foarte tehnic, cred că nu se plia atunci pe segmentul echipei, pentru că nici Rădoi nu era rapid, nici Tereo, el părea puțin mai rapid decât toți cei din echipă și el îi prindea pe contratimp.

Noi am câștigat lejer acel campionat, ne-am dus cu Rednic antrenor. Am câștigat campionatul cu 4 sau 5 etape înainte campionatul. Mă rog, atunci oricum chiar dacă eram campioni, tot jucam cu echipa bună pentru că atunci încurcam campionatul și mergeam și în deplasare, nu era ca acum să schimbă jucătorii și să jucăm cu rezervele. Mă uit acum la meci și Dinamo este foarte slăbuță în prima repriză, dar este o atmosferă incendiară. Chiar am vrut să merg și eu la meci, dar înainte noi intram cu TAB-ul, îți era frică, oricum plecam după două ore după meci și țin minte că ne-au spart autocarul, am luat alt autocar, plecam cu TAB-ul de acolo, erau niște momente spectaculoase. Când plecam din Ștefan cel Mare oamenii claxonau, oamenii erau cu stegulețe pe la geamuri, foarte multă lume mergea pe la meciuri, era o atmosferă pe care azi nu o mai vezi“, a spus Cristi Pulhac la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -