Florentin Petre, antrenorul Dacia Unirea Brăila: ,,Ca să merg mai departe îmi trebuiau 500 de mii de euro. Sunt dezamăgit de echipa mea”

Florentin Petre, antrenorul Dacia Unirea Brăila, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația de la Dacia Unirea Brăila.

,,Sunt dezamăgit de echipa mea din cauza rezultatelor și a problemelor pe care le-am întâmpinat în ultima perioadă, pentru că știi foarte bine, dacă vrei să faci performanță la nivelul Ligii a 2-a, îți trebuie bani, îți trebuie jucători buni care vor să facă performanță, care să facă diferența. Dezamăgit sunt că nu am putut face mai multe, mi-aș fi dorit să pot realiza, din prisma rezultatelor și a punctelor, să fim undeva mai sus. În rest, sunt foarte ok, mă bucur că am reușit să realizez o performanță în vară, foarte, foarte, importantă pentru fotbalul brăilean, ținând cont de condițiile și de tot ce se întâmplă în zonă. 

În zonă sunt echipe cu un buget extrem de mare, care nu au reușit să facă ce am făcut noi, mai ales cele din grupa pe care am avut-o, pentru că am avut o grupă extrem de grea la Liga a 3-a. Îmi place să vorbesc despre ceea ce am realizat acolo, pentru este un merit al tuturor, dar în special al jucătorilor, pentru că ei sunt cei care au dus greul în perioada aceea.

Ca să pot merge mai departe era imposibil. Ca să merg mai departe, îmi trebuiau mâine, 500 de mii de euro, să o pot lua de la capăt, pentru că dacă am banii ăștia, cu siguranță de retrogradare, fără nicio problemă. De ce? Pentru că eu îmi pot aduce cu siguranță 10 fotbaliști și cu ce mai aveam, să pot completa lotul, să câștig 3-4 meciuri în retur, iar apoi să merg în play-off, să îmi pot duce munca mai departe.

Niciodată nu am cedat, am fost crescut și educat ca un învingător, drept dovadă și cariera pe care am avut-o. Nu m-am dat niciodată de la greu, pentru că numai oamenii ăia mici fug în momentul când le este greu și fug repede la bine. Asta era singura variantă, nu am avut ce face. Am încercat să aducem oameni potenți care să ne ajute, ceea ce am reușit în ultima perioadă, este doar meritul CJ Brăila”, a spus Florentin Petre la Radio Sport Total FM.

Întreaga declarație poate fi ascultată accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -