EMISIUNE SPECIALĂ | Carmen Trandafir a fost prezentă în studioul Sport Total FM

Îndrăgita interpretă Carmen Trandafir a fost prezentă în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii ,,Liga de Weekend” de duminică, 19 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Vasile Constantin, despre sport și muzică.

Dincolo de muzică, Carmen este și o iubitoare a sportului, chiar o consumatoare de sport și are foarte multe cunoștințe în domeniu. De altfel, este soția cunoscutului comentator sportiv, Emil Grădinescu.

,,Nu eu sunt soția lui Grădinescu, ci el este soțul meu. Nu mai știu exact ce meci a comentat și m-a întrebat dacă m-am uitat. Bineînțeles că nu mă uitasem, ceea ce l-a făcut să-mi spună ce fel de nevastă de comentator sunt eu… Vă dați seama, comentează la foarte multe meciuri și nu stau să mă uit chiar la toate, chiar dacă sunt o iubitoare de sport. Am hotărât ca astăzi, eu să vorbesc despre sport, iar voi prezentatorii, despre muzică”, a spus printre altele Carmen Trandafir, aflată într-o vervă deosebită, la Radio Sport Total FM.

Întregul dialog poate fi ascultat accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -