Victor Becali nu mai sprijină Dinamo: “Nu mai dau bani la DDB. Pentru ce? Să conducă un suporter sau ce? Să aducă bani dacă vor să conducă”

Victor Becali a dezvăluit, în direct la Sport Total FM, că nu mai donează bani pentru programul DDB, prin care suporterii vor să ajute financiar clubul și să-l scoată din situația disperată în care se află.

Impresarul crede că sistemul prin care s-au organizat dinamoviștii nu este unul sănătos, iar modelul socios din Spania înseamnă cu totul altceva, pentru că acolo suporterii votează conducerea, iar totul se desfășoară transparent. Totodată, Victor Becali spune că nu este de acord ca un suporter să conducă clubul Dinamo.

“Nu mai dau bani la DDB, pentru ce să mai dau? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist, nu vreau să dau și să conducă cine? Un supoter sau ce? Dar de ce să dau? Dacă vor să conducă să aducă bani. Să conducă cine se pricepe la fotbal.

În Spania se votează. Aici cine voteaz, mama mare? Sigur că oamenii votează în Spanie, l-au votat pe Laporta, pe Bartomeu, oameni care au ceva în spate.

Când socios se duc și numesc ei antrenor… Bonetti la presiunea lor a fost adus. Ce să caute? Păi Bonetti n-a mai antrenat de ultima dată de când am antrenat eu. Așa e când te iei după suporteri.

Foarte bine, au rolul lor, sunt foarte importanți suporterii. Nu contestă nimeni sprijinul și ajutorul lor, pentru că în ziua de azi orice euro contează pentru mulți dintre ei. Dar să pui tu antrenor, să faci ce au făcut cu Sorescu, ăia nu mai sunt suporteri”, a spus Victor Becali.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -