Fiul lui Narcis Răducan a fost transferat la Petrolul Ploiești: “Se află în cantonament. Iustin luptă pentru o poziție în terenul de joc”

Narcis Răducan, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 3 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre transferul lui Iustin Răducan la Petrolul Ploiești. 

„Lupii galbeni” sunt a doua echipă pentru fiul fostului director sportiv de la FCSB, Narcis Răducan. Iustin a mai fost legitimat în timpul sezonului 2022/23 la CSA Steaua.

“A fost împrumutat la CSA Steaua și la sfârșitul împrumutului am decis să mergem la Petrolul Ploiești. Este în cantonament acum cu ei și se luptă pentru o poziție cât mai aproape de terenul de joc. Da, sunt șanse să joace în Super Ligă, pentru că regula U21 atât de discutată îi oferă și lui o șansă mai mare, dar sigur că nu doar pentru această regulă trebuie să lupte, trebuie să-și câștige poziția.

La Petrolul sunt destul de mulți sub U21, au o academie foarte bună, au și jucat în play-off la tineret, au și împrumutat 2 jucători, Alexandru Musi de la FCSB și Ionuț Cojocaru de la Farul, ei stau destul de bine la acest capitol”, a spus Narcis Răducan la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

Vești bune pentru tenisul românesc: Bucureștiul va organiza un turneu ATP...

Bucureștiul va avea din nou un turneu ATP 250, după ce acesta a dispărut din calendar în 2016. Fundația Țiriac va organiza competiția în...
- Advertisement -