Farul vrea să invingă și FCSB, după succesul de la Cluj: “Vrem să le oferim o mare bucurie fanilor și să rămânem lideri. Meciul cu FCSB e sold out”

Farul Constanța a reușit să câștige în deplasare cu CFR Cluj, scor 3-1, și este lider în Superliga, după 7 etape, echipa lui Gheorghe Hafi fiind neînvinsă.

Tiberiu Curt, vicepreședintele constănțenilor, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre parcursul bun al echipei, dar și despre jocul de peste doar 2 zile contra celor de la FCSB.

“Noi abordăm fiecare meci la victorie. Ne bucurăm că am strâns numărul ăsta de puncte, care ne permite să fim pe primul loc. Obiectivul nostru final rămâne play-off-ul, nu vrem să ne îmbătăm cu apă rece. Vom aborda fiecare meci la fel.

Cred că e important să facem lucrurile pas cu pas și vom vedea ce vom face la final. Suntem bucuroși că am obținut o victorie mare la Cluj, nu este ușor să câștigi pe terenul campioanei și suntem conștienți că lumea va cere din ce în ce mai mult de la noi.

Avem două partide în 3 zile, una deja s-a dus, cu cele mai în vogă echipe din România, pentru că au reușit să meargă în cupele europene, și de aceea e un program foarte greu. Ceea ce mă bucură enorm este că stadionul este sold out, chiar dacă e mic, de ieri seară nu mai sunt bilete, asta arată interesul constănțenilor pentru acest meci și pentru echipă în general. Majoritatea meciurilor a fost stadionul plin și vrem să le oferim o mare bucurie și să ne menținem poziția în continuare”, a declarat Tiberiu Curt.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -