Erik Lincar, după promovarea lui U Cluj: “Am dormit 2 ore. Deja mă gândesc cum planific începutul campionatului, perioada de pregătire. Nu am vacanță”

Universitatea Cluj a reușit promovarea în Liga 1, după ce a câștigat barajul cu Dinamo, scor 3-1 la general. Astfel, ardelenii revin în prima ligă după o pauză de 7 ani.

Erik Lincar, antrenorul echipei, a comentat, în direct la Sport Total FM, performanța reușită în acest sezon.

“Am 3 tentative eșuate de promovate, a patra reușită. Sincer, în viață poți să te gândești la orice posibilitate, important e să crezi, să gasești în energia și tăria să o iei de la capăt, să găsești proiectul care să îți ofere șansa din nou. Eu am fost norocos și tot timpul am găsit oamenii cu care am colaborat foarte bine, de data asta s-a și întâmplat. M-am eliberat, să zic așa, și simt cu adevărat că am ajuns prin munca mea la Liga 1. Mi-am dorit foarte mult, am avut 3 promovări de la Liga 3 la Liga 2 și am zis să o iau pas cu pas. E un moment important în cariera mea.

S-au scris vrute și nevrute, toată lumea și-a dat cu părerea că Clujul n-ar merita să promoveze în dauna lui Dinamo, care e un brand și trebuie să rămână la Liga 1. Și asta nu înțeleg în România, primează rezultatul sportiv, orice echipă are urcușuri și coborâșuri. Și Rapid a fost la fel anii trecuți, acum vedem în ce situație bună este, ce investitor au, ce performanțe se pot face la Rapid. Poate pentru Dinamo e un moment 0 în care poate să se reinventeze și să ajungă la nivel înalt.

Pentru mine cel mai important a fost să-mi îndeplinesc obiectivul de a promova această echipă minunată la Liga 1. De azi de dimineață, că am dormit o oră-două, mă gândeam că pe 16 iulie începe campionatul și cum îmi planific perioada de pregătire, începutul campionatului, câteva transferuri. Din păcate vacanță nu am”, a spus antrenorul.

Erik Lincar a declarat că cel mai tare l-a emoționat momentul în care fiul său a venit să-l felicite la vestiar, imediat după terminarea meciului.

“Am primit foarte multe mesaje, pe mine cel mai mult m-a emoționat, ca după un asemenea meci nici n-am putut să mă bucur, nici n-am avut reacții, am fost foarte obosit, am stat liniștit, și a venit băiatul meu la vestiar, era foarte bucuros, cu lacrimi în ochi, m-a emoționat cel mai mult”, a mărturisit Lincar.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -