Emilian Hulubei: ,,Trebuie să modificăm legislația sportivă și a sponsorizării. Avem 5 cluburi care au intrat în insolvență anul acesta”

Emilian Hulubei, presedintele AFAN, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 25 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre problemele legislației din fotbal.

,,Poate vom reuși ușor, ușor, să modificăm legislația sportivă și legislația sponsorizării, pentru că aceste două componente sunt legate una de alta. Ar trebui modificate, pentru că sunt printre puținele legi care nu au mai fost modificate de prin anii 2000. Societatea s-a schimbat și noi am avansat, însă noi funcționăm de pe aceeași lege a sportului, după aceeași lege a sponsorizării și parcă nu are nimeni inițiativa de a schimba legile și de a le adapta vremurilor, pentru că se pare că trăim ca în anii ’90.

Legat și de parte fotbalistică, parcă retrăim momentele din ani 2008, când a reînceput moda insolvențelor și acum în 2021 o retrăim din nou. Avem 5 cluburi care au intrat în insolvență, se pregătește al 6-lea și se vorbește, și de alte cluburi care vor intra în insolvență”, a spus Emilian Hulubei la Radio Sport Total FM

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -