Emil Săndoi, despre rezultatele slabe ale naționalei U21: “Au fost o serie de probleme! Ba s-au accidentat, ba nu i-a lăsat echipa de club!”

Emil Săndoi, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 2 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre rezultatele slabe de la echipa națională de fotbal U21. 

 

 

Sperăm să se poată mai mult, dar este adevărat, asta este realitatea și pot să spun că atât am putut în acest moment cu multele probleme pe care le-am avut. Să știți că eu nu pot să fac abstracție de anumite lucruri care s-au petrecut, tehnicile pe care le-am avut, de nivelul competiției la care am jucat. Și la nivelul acestei competiții rezultatele se obțin foarte greu.

Au fost mai multe probleme începând cu lipsa unor jucători care nu s-au prezentat la niște jocuri și unii nu s-au prezentat chiar deloc. Altfel ar fi arătat această echipă cu un Drăgușin căreia cei de la club nu au vrut să-i dea voie să joace și pe parcursul acestui turneu final, ne-a lipsit foarte mult, cu Screciu care să-l fi avut în toate meciurile, dar gândiți-vă că Screciu a jucat doar 70 de minute în al doilea joc cu Ucraina, în rest, în primul meci cu Spania nu a jucat, iar în ultimul meci nu a jucat deloc.

Cu Mihailă de exemplu care s-a accidentat, cu Grabeni care s-a accidentat cu o zi înainte de a anunțat lotul. Poate cu Bairam dacă l-am fi avut la dispoziție, deci au fost o serie de probleme în niște posturi cheie ale noastre și niște posturi care nu erau acoperite de dubluri de posturi. Eu v-am dat doar o serie de posturi care mi-au lipsit. Păi haideți să vedem că eu am jucat într-un singur fundaș central, în Racovițean am dus toate meciurile din grupă, pentru că și celălalt, Dican, și el a avut o evoluție foarte bună, el a jucat numai mijlocaș central la echipa de club în ultimul timp, deci nouă ne-a lipsit un fundaș central, Drăgușin, ne-ar fi ajutat”, a spus Emil Săndoi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -