Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a fost învinsă cu 7-2: “Am stat supărat două ore de parcă se întâmplase o tragedie”

Adrian Mititelu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 3 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre înfrângerea dureroasă a celor de la FCU Craiova.

FCU Craiova a fost spulberată în meciul amical cu FC Koln II, formație din Liga a 4-a germană. Scorul final a fost 7-2 pentru nemți, după 4-1 la pauză! Și asta în condițiile în care oltenii au folosit tot ce au mai bun la dispoziție. FC Koln II evoluează în Liga a 4-a a Germaniei și s-a clasat sezonul trecut pe locul 14.

“E ceva normal să te superi când ai asemenea rezultate și acestea sunt mereu, nu numai în ceea ce privește echipa noastră. M-am supărat, o oră sau două. Am intrat pe internet și am intrat în ritmul fanilor supărați. Am foarte mulți fani care îmi scriu și în privat, de parcă se întâmplase o tragedie. Vrei sau nu vrei intri în acest ritm. S-a întâmplat o conjunctură de evenimente nefavorabilă.

Noi am avut cu o zi înainte unele dintre cele mai grele exerciții fizice, adică a fost una dintre cele mai grele zile din cantonament, când s-au băgat celebrele sănii ale lui Vasilică și care sunt foarte bune pentru magazinarea energiei de care are nevoie echipa”, a spus Adrian Mititelu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -