Adrian Mititelu: “Aduc pe unul cu licența PRO, îi dau 5.000 pe lună și gata, dar nu asta e problema”

Adrian Mititelu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 3 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre obligativitatea de a avea un antrenor cu licența UEFA PRO.

 

Nu știu, vă spun sincer că sunt indecis, am idei contradictorii, azi gândesc într-un fel, mâine în alt fel, mie și teamă, toată ziua numai scandaluri. Vreau să fac cum îmi dictează mie sufletul, pentru că toate deciziile de până acum le-am luat să mulțumesc opinia publică. Știu că îmi trebuie un antrenor cu licența PRO, dar dacă aduc unul și spune lumea că l-am adus doar de licență, pentru că nu vreau asta, eu vreau să aduc unul care să mă ajute.

Că așa îmi era simplu, aduc unul, îi dau 5.000 pe lună și gata, dar nu asta e problema. Vreau să aduc pe cineva să colaboreze, să vină cu munca lui, dacă nici anul ăsta nu fac treabă, poate că fac altfel, dar acum vreau să fac treabă cu oamenii care am încredere în ei”, a spus Adrian Mititelu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -