El este președintele model!

Între curse și munca administrativă de la birou, șeful automobilismului românesc, Norris Măgeanu, s-a relaxat la shopping și a probat câteva ținute din magazinul Adinei Buzatu.

Automobilismul nu este deloc un sport ieftin, iar piloții au, în general, gusturi exclusiviste. Luxul și bolizii merg mână-n mână, iar șeful FRAS o demonstrează zilnic!

Sătul de combinezoane, Norris Măgeanu are un stil casual-elegant atunci când este în biroul Federației sau în timpul liber.

„În general prefer lucruri mai relaxate, eu fac mult sport, nu doar în mașina de concurs, și îmi place să port haine care-mi permit mișcarea. O pereche de jeans cu puțin elastan și o cămașă înseamnă ținuta ideală pentru mine”, a declarat Norris Măgeanu, președinte FRAS.

Poartă des haine foarte elegante

Sportivul nu refuză niciodată hainele super elegante, iar pentru sfaturi în materie de modă apelează mereu la buna lui prietenă Adina Buzatu, stilistul român care dă ora exactă în vestimentația masculină.

„L-am văzut pe Norris de multe ori îmbrăcat elegant. Este o persoană versatilă, trece foarte ușor de la o ținută sport, la una casual, apoi la alta elegantă și orice pune pe el poartă cu naturalețe”, a spus Adina Buzatu, stilist.

Într-o scurtă pauză de muncă, Norris a vizitat magazinul Adinei pentru a proba o ținută elegantă.

„Port astfel de ținute atunci când ocazia o cere. În special la „Gala Campionilor FRAS”, atunci când toți colegii mei și cu mine venim îmbrăcați în ținute elegante. După un an de asudat în mașinile de concurs arătăm și altă ipostază a noastră”, a mărturisit Norris Măgeanu, președinte FRAS.

Dă bani mulți pe haine

Norris Măgeanu nu face deloc economie atunci când vine vorba de noi achiziții vestimentare.

„Îmi vin cam toate tipurile de haine, fizicul meu se pretează, cele casual și elegante îmi vin fără modificări. Este bine, de pe o parte, dar pe alta nu,  pentru că este costisitor – am senzația că totul îmi vine bine și cumpăr cam tot ce probez”, a încheiat Norris Măgeanu, președinte FRAS.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -