Dumitru Dragomir: “Domnul Mititelu crede că poate să câștige cu mulțimile? Trebuie diplomație, nu să dea verdicte, că oprești, că faci, că dregi”

Adrian Mititelu se află în război cu cei din Peluza Sud, care au avut scandări xenofobe la Sf. Gheorghe, motiv pentru care FC U Craiova 1948 va pierde, cel mai probabil, meciul la masa verde.

Patronul Craiovei le-a interzis fanilor să intre la meciul de acasă și amenință că va scoate echipa de pe teren în deplasarea din Giulești, dacă fanii se vor comporta necivilizat.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, spune că Mititelu trebuie să respecte regulamentele și e de părere că o dispută cu o galerie nu se câștigă prin abuz și agresivitate, ci prin diplomație.

“Aici sunt niște regulamente, legi care trebuie ținut cont de el. Așa pot să spun și eu că fac orice în țara asta. Dar, ce? Fiecare e de capul lui aici? Mititelu trebuie să respecte regulamentele FRF și LPF, iar Rapidul trebuie și ea să respecte regulamentele pentru că în momentul când Universitatea Craiova face o adresă către Rapid în care spune că nu susține galeria pe terenul Rapidului, atunci își asumă toul Rapidul. Ar trebuie să nu dea bilete într-un sector anume și terbuie să dea bilete normale, ca să fie spectatorii Craiovei printre cei ai Rapidului și atunci nu se poate întâmpla nimic. Nu există curaj să arunci din mijlocul galeriei Rapidului sau să strigi, e aproape imposibil.

Domnul Mititelu crede că poate cineva pe acest pământ să câștige cu mulțimile? Mulțimile trebuie domolite, trebuie diplomație. Nu așa să dai verdicte, că faci, că oprești, că dregi. Cu abuzul nu se poate liniști o situație nicăieri, nu numai în România. Să respecte regulamentele, toate cluburile, inclusiv el”, a declarat Dumitru Dragomir.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -