Dănuț Lupu, despre vânzarea lui Dinamo: “Îmi doresc din suflet să reușească. Dar chiar dacă vine mâine un investitor, ce credeți că poate să facă? Ăsta-i lotul!”

Dinamo este pe punctul de a fi preluat de la Dorin Șerdean de mai mulți investitori, printre care omul de afaceri Muhammad Murad și grupul “One Tower”, discuțiile aflându-se pe final, după mai multe săptămâni de negocieri.

Dănuț Lupu a comentat, în direct la Sport Total FM, cedarea pachetului majoritar de acțiuni către noii investitori, afirmând că situația este complicată. Totodată, fostul mare jucător crede că lucrurile nu se vor schimba peste noapte la Dinamo, indiferent cine va prelua echipa

“Eu îmi doresc din tot sufletul să reușească, să vină cineva, dar v-am spus, eu nu înțeleg asta cu ‘stai că vin marți, că vin miercuri, că vin vineri’. E o chestie mai complicată, nu știu amănunte și nici nu-mi doresc să le știu. Îmi doresc să poată să vină cineva să investească niște bani.

Dar chiar dacă vine mâine un investitor, ce credeți că poate să facă? Ăsta-i lotul, va trebui ușor, ușor să reușească cu jucătorii care sunt. Să oprească căderea cum? Credeți că dacă vine mâine cineva și bagă 10 milioane, majoritatea jucătorlor buni au contracte, nu poți să iei jucători, nu-i găsești pe stradă. Acum fără supărare, în ultimii 7 ani, Dinamo doar jucători liberi de contract a adus.

Eu am o singură mare problemă. Eu nu vreau ca Dinamo să câștige un punct, eu vreau ca Dinamo să redevină acea echipă care, cine juca cu Dianmo, dacă lua un punct, zicea merci”, a declarat Dănuț Lupu.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -