Daniel Pancu: ,,Cu siguranță voi merge să antrenez în Liga a II-a”

Daniel Pancu, fostul fotbalist de la Rapid București, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 21 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchina, despre viitoarea sa carieră de antrenor.

,,Eu am făcut o greșeală pe care nu o să o mai fac pe viitor, pentru că eu am avut discuții, imediat după plecarea de la Iași, la două săptămâni și la o lună, și la trei luni după, dar tot am refuzat și am zis să mai aștept, dar totuși au trecut opt sau nouă luni, de când sunt acasă și deja e mult.

Discuții am mai avut, însă încă aștept. Nu mai sunt în măsura să pun condiții, defapt eu sunt la început de carieră și este foarte important să antrenez. Nu să aștept să vină o echipă cu toate condițiile, cu toate salariile la zi, cu toți jucătorii foarte buni și lucruri de genul acesta, pentru că este foarte greu de crezut că se va întâmpla în viitorul apropiat.

Cu siguranță voi merge în Liga a II-a, dacă vor fi condițiile pe care le-am menționat mai devreme, în primul rând terenuri foarte bune de antrenament, salariile cât de cât la zi și e normal dacă e Liga a 2-a ca obiectivul să fie Play-Off sau promovarea”, a spus Daniel Pancu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -