Dana Istrate: “Mă pasionau mult cursele de Formula 1. Am fost o mare fană a lui Michael Schumacher”

Miercuri, 2 noiembrie, Răzvan Toma a avut-o invitată în studio la emisiunea sa „Trafic Sport” de la Radio Sport Total FM pe producătoarea și realizatoarea de emisiuni de la Metropola TV, Dana Istrate.

A fost o discuție plină de bună dispoziție, stare pe care o are mai mereu Dana, abordându-se subiecte legate de o carieră petrecută în jurul mass-media, de la scris, la radio, până la TV. Bineînțeles că nu a lipsit sportul.

,,Cu toate că în emisiunea mea «Între prieteni», pe care o realizez zilnic la Metropola TV, am o mulțime de invitați pe zi, în vremea când ținea trei ore erau și câte 11, la final mă simt de multe ori nevorbită. Asta deoarece eu doar apuc să le pun niște întrebări și fiecare invitat are un timp limitat. Așa că voi profita să recuperez cu vorba acum, la tine în emisiune, când mă aflu și eu în postura invitatului.

La mine în casă se vorbea adesea despre sport, căci tata făcuse Kaiac de performanță la Steaua, printre altele fiind în aceeași ambarcațiune cu fostul sportiv olimpic Aurel Vernescu. Mă pasionau mult cursele de Formula 1. Am fost o mare fană a lui Michael Schumacher. Atât de mult țineam la el, încât după ce a avut acel grav accident, nu m-am mai putut uita la Formula 1.

Când i-am luat interviu lui Julio Iglesias, m-a apelat cum n-a mai făcut-o nimeni vreodată, «Danielita»”, a spus Dana Istrate la Radio Sport Total FM.

Dând click pe link-ul de mai jos, puteți asculta întreaga emisiune cu Dana Istrate invitată la Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -