Bogdan Andone: “La noi se pun antrenorii pe un sistem de prietenii și pe relațiile impresarilor cu cluburile”

Nicolae Dică, Flavius Stoican și Ilie Poenaru au plecat de la echipele pe care le antrenau, într-o singură zi, întârind încă o dată ideea că tehnicienii nu se pot bucura de continuitate în Liga 1.

Bogdan Andone, aflat acum fără angajament, spune că antrenorii sunt numiți la cluburi pe relații și prietenii, iar patronii nu au răbdare pentru construcția unui proiect de succes.

“Din păcate, chiar cred că suntem în top și dacă ne uităm mai atent puțin la declarațiile patronilor de la alte echipe, mai sunt 2-3 antrenori care, ca să zic așa, în ghilimele, cu puțină sansă puteau să întregească aceast listă. Să fie 5-6 într-o etapă, 3 atârnă de un fir de ață.

E foarte delicat și dificil de spus, așa este cumva (n.r.: că antrenorii se rotesc la echipele din Liga 1). La noi mai mult se pun antrenorii pe un sistem de relații, pe anumite prietenii sau filiera asta mai nouă a managerilor, impresarilor, cu relațiile lor cu cluburile respective. Poate asta e una dintre cauzele rezultatelor.

E destul de complexă întrebarea, pentru că așa e, din păcate, sunt și antrenori care sunt foarte preocupați, care lucrează, dar patronii nu au răbdare. La primul rezultat negativ există deja discuții, la al doilea ești pe picior de plecare și la al treilea rezultat ai plecat”, a declarat Bogdan Andone.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -