Dan Petrescu, nervos că FCSB amână meciuri. “E un caz incredibil. CFR a avut nevoie de amânări, nu interesa pe nimeni. Mi se pare aiurea”

Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea meciului de Liga 1 dintre Farul și FCSB, după ce roș-albaștrii au făcut o solicitare prin care explică faptul că focarul de Covid-19 de la echipă îi pune în imposibilitatea de a disputa partida. Reamintim că FCSB a avut doar 2 rezerve la ultimul meci de campionat cu Mioveni, pentru că mulți jucători au fost fie infectați cu Covid-19, fie au fost accidentați.

Dan Petrescu, anternorul de la CFR Cluj, consideră că FCSB are parte de un tratament special.

”E un caz incredibil! Cred că va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales acum doi ani, când jucam în cupele europene și aveam rezultate foarte bune. Când aveam nevoie de o amânare, nu interesa pe nimeni.

Mi se pare aiurea să amâni un meci pentru că sunt jucători accidentați. Eu știu că se suspendă pentru COVID, nu pentru jucători accidentați. Deci e o decizie care va crea probleme în continuare!

Cred că dacă voi avea jucători accidentați, voi cere amânarea meciului. Dacă ai numai cazuri de COVID și n-ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci. Dar dacă ai și accidentați, nu mi se pare corect”, a spus Petrescu, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Sepsi.

FCSB risca să piardă la masa verde partida de Cupa României cu Voluntari, dar conducerea clubului a anunțat că va putea nominaliza 13 jucători valizi pe foaia de joc, având în vedere că Straton și Șerban ies din izolare, iar Budescu revine după accidentare.

 

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -