Cristiano Bergodi: “Meciul cu U. Cluj a arătat adevărata valoare a Rapidului”

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 25 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul împotriva celor de la U. Cluj.

“Am găsit un Rapid cu totul diferit. Când am mai fost la ei era o altă conducere, acum sunt domnul Șucu și Victor Angelescu, dar am devenit un club care crește din toate punctele de vedere. De când au revenit în Liga 1 au crescut și au făcut un pas înainte. Chiar m-am bucurat că m-au ales ca antrenor și am fost foarte bucuros. Eu am venit de săptămâna trecută și am avut doar 3 sau 4 zile să pregătesc acest meci cu Sepsi și nu a fost ușor, dar echipa s-a comportat bine, dar echipa s-a comportat bine cel puțin în prima repriză. Chiar și înaintea meciului cu U Cluj am zis că trebuie să câșitgăm 4 sau 5 meciuri pentru a arăta din ce în ce mai bine. Eu cred că meciul cu U. Cluj a arătat valorea Rapidului, având un meci bunicel să-i spun așa”, a spus Cristiano Bergodi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

Vești bune pentru tenisul românesc: Bucureștiul va organiza un turneu ATP...

Bucureștiul va avea din nou un turneu ATP 250, după ce acesta a dispărut din calendar în 2016. Fundația Țiriac va organiza competiția în...
- Advertisement -