David Popovici, locul 6 în finala de la 100 metri liber de la Fukuoka

În cadrul Campionatelor Mondiale de la Fukuoka, David Popovici, campionul mondial en-titre și deținătorul recordului la proba de 100 de metri liber, a încheiat pe locul 6 în cursa respectivă. Cu toate că era așteptat să obțină o performanță mai bună, românul nu a reușit să își îndeplinească așteptările și a părăsit competiția niponă fără medalie. Aurul a fost câștigat de Kyle Chalmers, dar acesta nu a reușit să doboare recordul stabilit de Popovici.

Ultima cursă a lui David Popovici la Fukuoka a fost cea de 100 metri liber. Cea în care deține recordul mondial. O cursă a vitezei, a reacției și a curajului. De când a înotat 46, 86 la Roma pe spatele lui David Popovici s-a desenat o țintă. O astfel de performanță îi face pe ceilalți să-și dorească să fie mai buni.

„Nimeni nu e invincibil”, spunea Kyle Chalmers, încercând un joc psihologic. Însă acestea dispar atunci când se aude semnalul de start. În acele secunde nu mai contează cine e campion olimpic, cine e campion mondial, cine e tânăr, cine e veteran. Contează doar să înoți, să execuți tehnica și să atingi peretele între primii. Sau să te bucuri de moment. Iar finala în care pornea de pe culoarul al doilea părea un astfel de moment.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -