Cristi Dulca: “FCSB – Rapid va arăta ca un derby, chiar daca echipa lui Becali e într-un moment prost”

Cristi Dulca, selcționerul echipei naționale de fotbal feminin, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 4 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre meciul FCSB – Rapid.

,,Eu am jucat în astfel de derby-uri și cred că nici nu îți trebuie antrenor, în astfel de meciuri. Asta ne sunea și nea Mircea, că nu trebuie să ne spună nimic înainte de un astfel de meci, pentru că era convins că suntem motivați 100%.

Eu cred că va fi un meci foarte frumus, un adevărat derby, un stadion aproape plin, dacă nu atât de mulți cum au fost spectatori la meciurile de zilele trecute, dar aici va fi destul de multă lume. Va fi un meci deschis zic eu, pentru că ambele echipe au jucători valoroși și de o parte și de cealaltă. Știam că o să mă întrebați cu cine țin, dar nu vă spun. Va arăta ca un adevărat derby chiar dacă echipa lui Becali e într-un moment prost. La asemenea mecirui nici nu mai ai nevoie de motivație”, a spus Cristi Dulca la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -