Cristi Borcea: “Să investească comentatorii la Dinamo! Eu nu mai investesc, să investească cei care își dau cu părearea!”

Fostul finanțator de la Dinamo București, Cristi Borcea, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 31 mai, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul dintre Dinamo și FC Argeș.

“Am revenit pe stadion după 11 ani. Îmi pare foarte bine de jocul lor și de opțiunea de calificare. Am revenit pe stadion, dar încă o dată mi s-a arătat răutatea din România. De ce să comentăm de Hagi, de Ilie Năstase, de Halep, de Cristina Neagu și de tot ce este mai bun? M-a făcut să îmi revin și să-mi ia din entuziasm și să nu mai apar foarte mult timp pe stadion.

Am văzut ce a vorbit și comentatorul de la Digi, însă suporterii au fost extraordinari. Păi, dar cum să fiu groparul lui Dinamo? Am luat cele mai multe trofee, și acum nici de maseurul de la Craiova nu se poate plânge nimeni. Am luat de două ori Craiova, știți ce bani înseamnă să iei de două ori Criaova?  O dată a fost Nețoiu și a doua oară Ionel Staicu, Cosmin Moți.

Uitați-vă la CFR, sunt peste 35 de milioane și au luat de 5 ori campionatul. Eu nu am stat să mă gândesc, ne gândeam la campioant și cupă, și am luat ce am vrut noi. Și de la Rapid pe Lobonț și pe Bratu, și de la Steaua pe Dănciulescu, de la Timișoara pe Torje. Vă aduceți aminte că am dat 2 milioane pe Torje doar pe 50% sau pe Zicu când l-am repatriat și a costat 2.5 milioane. S-a dus la Rapid și a fost golgheterul campionatului, iar apoi l-am luat noi.

M-a deranjat așa răutatea din România și m-a făcut să-mi prioritizez ce am făcut eu și să-mi văd de viața mea că e mult mai bine așa. Nu am avut intenție să investesc la Dinamo. Eu am spus-o de la început. Niciodată nu m-aș mai gândi să investesc la Dinamo. Poate că prin Patrick, atunci, da! Dar acum cu siguranță nu mă va mai interesa! Să se ducă comentatorii și cei care au făcut pentru că așa gonesc oamenii de pe stadion, oameni care nu știu și care nu se pricep. Păi cele mai mari performanțe Dinamo le-a opținut cu mine și niciodată n-am dus-o în insolvență, am lăsat proprietatea la Săftica și cu foarte multe.

Eu am plecat când s-a luat Cupa și Supercupa! Atunci am plecat pentru că am avut o discuție, și dacă vă aduceți aminte mai mulți jucători, Chiricheș, Adi Popa și alții, trebuiau să vină la Dinamo și  eu am spus că nu stau să mă lupt pentru locul 2 și 3, niciodată! Pentru asta și spusesem că Patrick o să poată să intre, pentru că nu sunt eu obișnuit să văd Dinamo în divizia a 2-a sau să mă bat la locul 2 sau 3. Dar nu o să mai vine multă vreme pe stadion sau poate când o să fie stadionul gata.

Dacă Dinamo nu avea publicul extraordinar în spate eu zic că nu jucau așa de bine. Este un mare plus, iar suporterii trebuie să fie alături de jucători. Pentru prima dată am fost și l-am auzit pe Angelescu, pe președintele care este acum la Dinamo, mi se pare un băiat extraordinar și un discurs foarte bun pentru un conducător. Sper eu că alături de Iacob, care v-am spus că-l văd tânăr și îl văd cum eram eu la început, să facă o treabă bună și să adune oameni competenți. Eu ce am făcut cât am fost conducător la Dinamo? Mi-am strâns pe lângă mine și am adus pe Nețoiu, pe Cohn, pe Valter, pe Turcu, pe Bacher, oameni foarte potenți financiar, ușor au devenit sponsori, iar apoi au devenit acționari, pentru că așa se face. Nu se poate face trecerea de odată, să vadă atmosfera, să vadă echipa, să simtă jucătorii, suporterii extraordinari“, a spus Cristi Borcea la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -