Costel Pană: “Reghecampf este iubit la Craiova. Nu este o mișcare surprinzătoare”

Costel Pană, a fost prezent în studioul Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 20 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Ionel Luțan, despre revenirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova.

,,Din punctul meu de vedere nu cred că este o mișcare surprinzătoare, ținând cont de evoluția echipei în ultima perioadă cu el la cârmă. Eu cred că el inițial a plecat din cauza ofertei primite din Azerbaidjan, deci ținând cont din punct de vedere financiar. Depinde acum cum Reghecampf se simte și dacă echipa de acolo nu mai mergea cum voia el, normal că renunți. În momentul în care vezi că echipa pe care o conduci nu merge cum ți-ai dorit, normal că renunți și la bani, nu mai ai nevoie de bani.

Din ce știu eu Laurențiu Reghecampf a avut locul 2 ca obiectiv în campionatul Azerbaidjanului, iar acum el este pe 3. Ce îl face pe el să se întoarcă este că echipa a jucat ofensiv și a marcat cel mai mare număr de goluri din campionat, satisfacția lui profesională că oamenii l-au iubit, astea sunt aspectele care l-au făcut să se întoarcă”, a spus Costel Pană la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -