Victor Becali e convins că Gigi Becali va continua cu Mihai Pintilii și Leonard Stirzu: “Ce nume mare ar putea să vină? Scaloni?”

Victor Becali e convins că Gigi Becali va continua cu Leonard Stirzu pe banca tehnică la FCSB, alături de Mihai Pintilii, cel care ia cu adevărat deciziile la echipă.

Este bine-cunoscut faptul că după plecarea lui Nicolae Dică, Mihai Pintilii nu a putut continua ca antrenor principal la FSCB, pentru că nu are licență, astfel că Leonard Stirzu ocupă această funcție, însă Pintilii conduce, de fapt, echipa.

Victor Becali a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre revenirea la Liga 1, după o Cupă Mondială spectaculoasă, dar și despre planurile patronului de la FCSB privind un nou antrenor.

“Trebuie să fim optimiști, să credem, că numai așa am putea să progresăm. Sigur că e diferență enormă între ce vezi acolo și ce vezi în Liga 1. Și nu numai, dacă te uiți la ce e la CM și ce e în campionatul italian, e deja plictisitor. Campionatul Mondial a trecut, ne întoarcem la ale noastre. Va începe și Europa, dacă nu suntem mulțumiți de ce e al nostru, schimbăm dincolo.

CFR nu mai e echipa aia care dădea gol și câștiga. Mai greu, nu mai are siguranța aia. Primeai un gol și jucai 3 zile, dar nu mai dădeai gol. Asta ar fi mai bine pentru fotbal, să fie mai echilibrat. Este oricum mai echilibrat. Eu spun că dacă FCSB i-ar fi bătut pe CFR, se apropiau. Una e să te lupți cu o echipă, alta e să te lupți cu două.

Eu cred că va rămâne Pintilii până la sfârșitul sezonului. Ce nume mare ar putea să vină? Scaloni? Da, Reghecampf e acolo, a câștigat 2 campioante cu FCSB, sigur că e un nume important. dar are echipă deocamdată. Și la Craiova se zice că vine un nume mare, să vedem cine va veni. Eu asta cred, că va merge cu Pintilii”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -