Cine este Mini Verstappen de la karting? Victorie în WSK Open Series

După ce s-a impus în WSK Open Series, Mondial de ROK și Mondialul de IAME, pilotul bucureștean de karting, Bogdan Cosma Cristofor, și-a reconfirmat statutul de numărul 1 mondial și în acest weekend, la Napoli.

Puștiul s-a impus și în seria WSK Euro Series și astfel încheie anul perfect! Sezonul următor, Bogdan va trece la o clasă superioară celei Mini la care a evoluat până acum.

Nici măcar ploaia torențială nu a stat în calea celui mai performant sportiv din motorsportul românesc din 2023 în acest weekend.

Cine este Mini Verstappen de la karting? Victorie în WSK Open Series

Prezent la Sarno, pe circuitul de la Napoli, liderul mondial și al Seriei WSK Euro Series și-a respectat blazonul. Campionul național Bogdan Cosma Cristofor s-a impus și în a doua cursă a seriei cu acest nume reușind astfel să câștige competiția.

“Sunt foarte fericit că am reușit să câștig și cea de-a doua rundă a Campionatului WSK Euro Series 2023, chiar dacă a fost o rundă plină de peripeții, cu o vreme extrem de capricioasă. Așa am devenit campion WSK Euro Series 2023. Aceasta
este ultima mea cursă în această categorie, și mă bucur că am realizat tot ceea ce mi-am propus.

Sunt încântat să îmi asum noile provocări la categoria Junior”, a explicat Bogdan, la o zi după cursă. Puștiul din Capitală, elev la International School of Bucharest, încheie anul de o manieră fantastică onorând poziția numărul 1 din clasamentul mondial.

Înainte de a câștiga această serie, Bogdan s-a impus în toate competițiile de notorietate din acest an: WSK Open Series, Mondialul de ROK sau Mondialul de IAME. La anul, pilotul român va evolua la o clasă superioară atât în competițiile interne cât și în cele internaționale.

“Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine și au contribuit la obținerea acestor rezultate deosebite: echipa Team Driver, Dragos Gulie, Cătălin Caloianu, familiei mele și sponsorilor. Știu că nu ar fi fost posibil succesul meu fără susținerea lor”, a încheiat puștiul care în țară rulează pentru Gulstar Racing.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -