Gică Hagi a dezvăluit care e marele său vis din fotbal: “Sper să mi-l îndeplinesc!”

Gică Hagi a dezvăluit care e marele său vis din cariera de antrenor. “Regele” a adus două titluri de campioană a României la Constanța, iar acum țintește și mai sus. Fostul decar al Generației de Aur și-ar dori să aibă performanțe răsunătoare și în străinătate.

Hagi visează să ajungă la cârma unei echipe naționale sau a unui club puternic din afară, alături de care să câștige trofee.

“Există vreun vis pe care îl mai aveți în fotbal?”, a fost întrebat Gică Hagi, într-un interviu oferit în presa din Turcia.

Răspunsul managerului tehnic de la Farul a venit imediat:

Să câștig în Europa, ca manager. Că e echipă națională sau echipă de club, am zis-o de atâtea ori. Sper să îmi îndeplinesc acest vis.

Eu am o singură strategie să încerc să fiu cel mai bun. După aceea îmi place să atac, iar mai apoi să te aperi. Cu jucători care fac ambele faze. Îmi place să atac și să comand ritmul și intensitatea jocului”, a declarat Gică Hagi, pentru Sportcell. 

Gică Hagi are 5 trofee în palmares, ca antrenor. Patru dintre ele le-a obținut în România, pe banca celor de la Viitorul și Farul Constanța: două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă.

Hagi a câștigat un trofeu și în străinătate. Se întâmpla în urmă cu 18 ani, când fostul mare fotbalist român cucerea Cupa Turciei cu Galatasaray.

Până acum, Gică Hagi a activat ca antrenor în afara țării doar în Turcia, la Bursaspor (2003) și Galatasaray (2004-2005, 2010-2011).

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -