Cătălin Munteanu: “Am evoluat șapte ani și jumătate în Spania. A fost o perioadă frumoasă din cariera mea”

Fostul jucător Cătălin Munteanu, a fost prezent la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 31 ianuarie, pentru a discuta cu realizarea Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre perioada pe care a petrecut-o în prima ligă din Spania.

„Multă lume îmi spune de ce nu am rămas în Spania, însă eu sunt un tip mai familist care sunt mereu pentru familie. Dacă am stat șapte ani și jumătate în Spania, cea mai mică vacanță pe care am avut-o 2 sau 3 zile, veneam repede acasă.

Așa am fost eu, nu știu, poate și copiii dacă se nășteau la începuturile mele când am început în Spania, poate altfel gândeam, dar primul meu copil sa născut în Spania, dar imediat am făcut trecerea și m-am întors acasă când avea. un an și jumătate. Mereu m-am gândit și poate dacă el se năștea când ajungeam eu acolo și începea să facă grădinița acolo și școala poate rămâne și eu în Spania așa cum să întâmplat și cu foștii mei colegi, atât Contrat, Gâlcă, cât și Roșeață, Craioveanu, au decis să rămân acolo, dar eu am ales să mă întorc acasă și deocamdată sunt aici.

Așa am considerat eu la momentul acela, că România este cea mai bună alegere. Să știți că este un paradox, noi jucători eram considerați extracomunitari, era mult mai greu să ajungi să joci în Spania. Aveam voie 3 în tot lotul și doar 2 în teren. Foarte multe transferuri le-am pierdut din cauza acestui lucru pentru că deja erau locurile ocupate și era greu să-ți găsești echipă, dar cu toate acestea în perioada aceea cred că eram 14 sau 15 jucători români în Spania la echipe de prima divizie care a jucat. frecvent titulari. Au fost șapte ani și jumătate foarte buni pentru mine, cred că nu jucam nu reușeam să stau atâta timp în Spania. Dacă nu aveai o evoluție destul de bună și nu jucai meci de meci, era greu să rămâi atâția ani la nivelul ăla, chiar dacă am jucat atât în ​​​​​​​​​​prima ligă, cât și într-a doua.

Am avut de ghinioane, cel mai mare regret este că la Atletico Madrid nu am avut parte să joc și eu la un meci oficial, mereu am fost împrumutat pentru că eram extracomunitar și nu aveam loc, dar în mare a fost foarte multă muncă”, a spus Ilie Poenaru la Radio Sport Total FM .

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -