Aurel Țicleanu, despre antrenorii din Superligă care înjură de la margine: “Asta e cartea de vizită a fiecăruia. Vorba lui Ion Voica: cum se comportă antrenorul pe margine reprezintă nivelul său de educație”

Tot mai mulți antrenori din fotbalul românesc sunt surprinși de camerele de vedere cum înjură excesiv de la marginea terenului, iar tehnicienii din Superligă nu fac excepție.

Aurel Țicleanu a fost invitatul zilei la emisiunea Execuții Matinale, unde a vorbit despre antrenorii români și comportamentul acestora pe bancă. El spune că reacțiile acestora reprezintă cartea lor de vizită și consideră că mulți regresează tocmai din cauza modului în care se comportă.

“Există și un cod al antrenorului de bună cuviință, vorba profesurului Ion Voica, cum se comportă antrenorul pe margine reprezintă nivelul său de educație. Adică el ajunge antrenor la o anumită vârstă, 35-36-40 de ani, câte cursuri să faci tu cu el ca să poți să suplinești 40 de ani de viață? Acum asta este cartea de vizită a fiecărui antrenor, dacă vrea să antreneze echipe mari, trebuie să se uite cum se comportă antrenorii mari și cu cât clubul este mai mare, cu atât antrenorul trebuie să reprezinte un nivel de civilizație ridicat.

Dacă ei pot să înțeleagă lucrul ăsta, foarte bine, dacă nu o să se mulțumească… Am văzut antrenori care încep la Liga 1 și se duc ușor la Liga 2, Liga 3, cred că și din cauza acestui lucru pe care l-ați semnalat foarte bine”, a declarat Țicleanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -