Lista completă a jucătorilor care vin la Țiriac Open 2024: 4 jucători din top 30 ATP joacă la București

Cu mai puțin de o lună înaintea startului Țiriac Open, turneul ATP 250 care revine la București, după 8 ani de absență, organizatorii au anuțat lista completă a jucătorilor înscriși.

Turneul va avea loc în perioada 14-21 aprilie, la Baza Sportivă Năstase Țiriac, iar 4 jucători din top 30 ATP vor lua startul la comeptiția dotată cu premii în valoare totală de 580.000 de euro.

Adrian Mannarino (20 ATP), Francisco Cerundolo (21 ATP), Tallon Griekspoor (26 ATP) și Sebastian Korda (29 ATP) sunt cei mai bine clasați jucători care vor juca la București. Pe lângă aceștia, pe lista oficială de la Țiriac Open, se mai regăsesc Monfils, Sonego și Wawrinka.

BILETELE LA ȚIRIAC OPEN 2024

Spectatorii vor putea achiziționa bilete valabile pentru o zi de turneu, care le vor permite accesul la toate meciurile programate în ziua respectivă. Acestea vor include accesul atât la meciurile de pe terenul central, cât și la cele de pe terenurile secundare, oferind astfel pasionaților de tenis șansa de a se bucura de o atmosferă competițională intensă.
În cazul în care un meci este amânat sau continuat în ziua următoare, posesorii de bilete din ziua anterioară nu vor avea acces garantat, acestea fiind valabile doar pentru meciurile din ziua achiziționării lor inițiale.
Pentru ziua de calificări, duminică – 14 aprilie, intrarea va fi liberă, în limita a 2,500 de locuri disponibile, strict în bază de rezervare prealabilă realizată pe site-ul entertix.ro. Accesul spectatorilor în tribunele de la Baza Sportivă “Năstase/Marica” se va face din strada Intrarea Cerceilor, numărul 10.
Copiii cu vârsta de până în 5 ani au acces gratuit în baza sportivă de duminica 14 aprilie, până joi 18 aprilie, exceptând terenul central. În aceeași perioadă, copiii cu vârste pânâ în 14 ani legitimați la cluburile sportive afiliate Federației Române de Tenis beneficiază de acces gratuit, în baza legitimației anuale vizate.
[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -