Claudiu Tudor a vorbit despre posibilitatea ca Florin Stîngă să continue pe banca Petrolului și despre problemele financiare: “Fără bani, e greu”

Claudiu Tudor a vorbit despre ultimele evenimente petrecute la Petrolul. Președintele clubului ploieștean a precizat, la emisiunea “Fluier final”, că se ia în calcul posibilitatea ca Florin Stîngă să continue ca antrenor principal, după plecarea lui Florin Pîrvu.

Stîngă a condus echipa din postura de interimar și fost secund al lui Pîrvu la primul meci din Play-Out, câștigat de Petrolul în fața lui FCU Craiova cu 1-0.

Claudiu Tudor a explicat că o decizie finală privind postul de antrenor al Petrolului va fi luată în următoarele zile. În plus, președintele “Lupilor galbeni” a tras un nou semnal de alarmă în privința presiunii financiare de la echipă.

“Am trecut printr-o săptămână destul de grea, cu un meci pierdut în minutul 90+3 (n.r. – în fața lui Sepsi), cu o schimbare de antrenor. Este clar că a fost foarte dificil și pentru Florin Stîngă și îl felicit și pe această cale pentru ce a reușit săptămâna trecută. O victorie mare pentru noi (n.r. – cu FCU Craiova). Mare și ținând cont că clasamentul este strâns și se poate întâmpla orice.

Am ieșit din acea zonă fierbinte și ne putem gândi chiar la locurile fruntașe din Play-Out. Este clar că urmează astăzi sau mâine să stabilim dacă vom continua cu Florin în această postură. Ne-a demonstrat că poate, dar decizia trebuie cântărită foarte bine. Trebuie să luăm decizia corectă și potrivită pentru club.

Când l-am adus pe Stîngă lângă Pîrvu, nu ne-am dorit să fie genul acela de antrenor secund care doar pune copetele. Ne-am dorit un secund care a antrenat ca principal, care are personalitate și care poate să vină cu idei. Iar săptămâna trecută, când a rămas cu echipa, a arătat ca un principal, nu ca un secund. Ne-am bazat pe lucrul ăsta.

Fără bani, e greu. Fără suportul autorităților, e foarte greu. Ar trebui să existe o egalitate între echipe. Este foarte greu să te bați. Noi nu-l avem pe Dan Șucu, avem 2-3 băieți (n.r. – investitori) cu care încercăm să ținem echipa în viață și până acum am reușit. E foarte greu să te bați la cupele europene în această situație. Dar ne dorim și vom încerca să scoatem maximum. Avem un grup bun, suporterii ne țin în viață și dăm totul pentru echipă, atât cât putem. Dar uneori te lovești de această barieră financiară.”, a spus Claudiu Tudor, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Claudiu Tudor:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -