Aurel Țicleanu: “Cazul Nicolo Napoli nu e singular. Dan Petrescu e garantul succesului și totuși e a patra oară când vine la CFR Cluj. Cum vă explicați?”

Aurel Țicleanu, vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF, spune că situația lui Nicolo Napoli, care s-a întors pentru a noua oară la Craiova, după ce a fost dat afară în multiple rânduri de Adrian Mititelu, nu este singulară.

Petre Grigoraș compara săptămâna trecută, în direct la Sport Total FM, relația dintre Napoli și Mititelu cu povestea de dragoste complicată dintre actorii Richard Burton și Liz Taylor, iar Țicleanu îi dă dreptate. În plus, fostul component al Craiovei Maxima e de părere că și Dan Petrescu la CFR Cluj reprezintă un caz asemnător cu cel de la FC U Craiova 1948

“Foarte frumos a zis Petre Grigoraș, că tot vorbeam de filozofie. Chiar așa e, dar nu e un caz singular. Dan Petrescu, toată lumea e de acord că el e tobă de fotbal, e garantul succesului, și totuși e a patra oară când vine la CFR Cluj. Cum vă explicați lucrurile astea?

Eu nu vorbesc de Dan Petrescu, că e clar, îl cunoaștem, am pus etichetă. Așa e, e ca vinul bun pe care i-ai pus etichetă. Ăsta e, ăsta e prețul. Dar de ce l-ai dat afară? Adică n-a mai fost bun?

El a fost și dat afară, pentru că noi ne pierdem răbdarea în fotbalul românesc, nu mai avem răbdare. Că nu mai avem la nivel înalt, asta e, oamenii fac greșeli pe banii lor. Dar când nu mai ai răbdare cu copiii… Vrei dintr-odată, trimiți un copil de 6 ani și la 14 ani vin managerii de jucători să zică că-l duc la Juventus și Real Madrid. Păi eu asta vreau? Unii săracii asta vor, ce să facă? Că se gândesc că-i scapă de sărăcie, știu foarte multe cazuri în care s-au ratat copiii”, a explicat Aurel Țicleanu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -