Audio | Victor Becali, ultimele detalii despre situația lui Dennis Man la Parma: “E destul de complicat să plece”

Victor Becali a oferit ultimele detalii despre situația lui Dennis Man la Parma. Internaționalul român are un sezon de vis în Serie B. Man a marcat 9 goluri și a oferit 5 assist-uri în campionat, iar Parma a urcat pe locul 1 și visează la revenirea în Serie A după 3 ani. 

În ultimele zile, presa italiană a notat că oficialii Parmei își doresc să-i prelungească contractul lui Dennis Man, scadent în vara anului 2025.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea “Execuții matinale”, Victor Becali a precizat că există șanse minime ca Dennis Man să plece de la Parma înainte de finalul sezonului. 

“Dennis Man e un jucător determinant pentru Parma. Probabil îi pot propune o prelungire de contract. Nu știu deocamdată, încă nu s-a întâmplat asta. Este destul de complicat ca el să plece și Parma să fie de acord.

Deja este cel mai important jucător al lor. Sunt la promovare, deci este destul de complicat. Și, după cum știți, iarna nu prea se fac transferuri spectaculoase. În Italia nu sunt chiar așa mulți bani, cum se întâmplă în Anglia. Deja și Man, ca și Drăgușin, este acomodat în fotbalul italian.”, a spus Victor Becali, la Sport Total FM.

Florinel Coman și Darius Olaru, fără oferte în această iarnă

Impresarul a vorbit și despre Darius Olaru și Florinel Coman, cei mai în formă jucători de la liderul SuperLigii, FCSB.

Becali a precizat că, la ora actuală, nu există vreo ofertă concretă pe numele celor doi fotbaliști.

“Coman este într-o formă foarte bună, joacă, a dat goluri, dar totuși n-au venit așa oferte. La fel și Olaru. Este un jucător care nu are o clauză de 800.000 de euro, nu costă 1-2 milioane. La o sumă mare, este destul de greu să plece cineva în iarnă din campionatul nostru.

În general, e foarte greu. Pentru campionatul nostru, 5-6-7 milioane sunt bani mulți. Băiatul are evoluții foarte bune, aleargă și când nu poate și când n-ar trebui să alerge. Aleargă foarte mult. Câteodată e și ‘kamikaze’. Pentru mine, e un mister că nu e titular la echipa națională.”, a mai spus Becali.

Ascultă aici interviul integral cu Victor Becali:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -