Audio | Transferul așteptat cu “inima deschisă” de Sepsi! David Kertesz: “Lucrăm la acest lucru!”

Sepsi își dorește cu orice preț să aducă un atacant în această iarnă.

David Kertesz, vicepreședintele covăsnenilor, a dezvăluit, la emisiunea “Execuții matinale”, că oficialii clubului sunt în plin proces pentru transferul unui vârf care să-și pună amprenta la echipă.

“Sunt discuții, dar încă nu s-a concretizat nimic. Departamentul de scouting lucrează la acest lucru. Așteptăm cu brațele și inima deschisă să vedem ce se concretizează.”, a spus David Kertesz, la Sport Total FM.

În plus, David Kertesz a explicat că n-a existat vreo ofertă oficială pe numele lui Roland Niczuly din partea Rapidului, după plecarea lui Horațiu Moldovan. Între timp, la clubul giuleștean a fost transferat Marian Aioani, de la Farul.

“Nu, n-am primit (n.r. – ofertă de la Rapid pentru Niczuly). Îmi pare tare bine că întră în calculele ziariștilor. Înseamnă că este considerat un portar bun de lumea întreagă. Se pregătește enorm, serios, este cel mai vechi jucător al nostru. Înseamnă că ceea ce face este bine.”, a mai spus oficialul lui Sepsi.

Ascultă aici interviul integral cu David Kertesz:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -