Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool și renunță, cel puțin temporar, la antrenorat. “Nu mai pot face meseria, simt că sunt în criză de energie”

Jurgen Klopp, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din istoria fotbalului, a anunțat că va pleca de la Liverpool la finalul sezonului și că va renunța, cel puțin temporar, la a mai antrena.

Antrenorul, care se află pe banca lui Liverpool din 2015 și care a adus un titlu în Premier League și unul în Liga Campionilor, a oferit un interviu pentru canalul TV al clubului.

„Acum, spun că nu voi mai antrena niciodată. Dar nu știu ce aduce viitorul, fiindcă nu am mai fost în această situație. Ce știu 100% sigur este că nu voi mai antrena niciun club din Anglia vreodată, în afară de Liverpool. Sunt 100% sigur. Cel puțin un an nu voi mai antrena nimic.

Voi pleca la finalul acestui sezon. Înțeleg că e o decizie șocantă pentru mulți, dar voi încerca să explic. Iubesc absolut totul despre acest club, oraș, suporteri, echipă. Dar iau această decizie pe care sunt convins că trebuie să o iau. Nu mai am energie. Știam de mai mult timp că trebuie să o anunț. 

Nu mai pot face meseria, încă o dată și încă o dată etc. După toate lucrurile prin care am trecut, respectul și dragostea mea au crescut pentru voi. Vă datorez adevărul, iar ăsta e adevărul. Simt că sunt, cum să spun, în criză de energie.

Sunt OK, sănătos. Nimeni nu trebuie să fie îngrijorat în această treabă. Am informat clubul din noiembrie. Când am stat să plănuiesc noul sezon, mi-a venit gândul că nu mai sunt aici, nu mai pot.

Am fost surprins de gând, dar atunci a început. A fost un sezon trecut foarte extenuant. E surprinzător că decizia a rămas secretă până acum. Staff-ul meu trebuia, totuși, să știe din timp, la fel și clubul”, a declarat Klopp.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -