ZI DE PARIURI! O sâmbătă cu SuperMeciuri și supercote

Fotbalul e ”vedeta” zilei: SuperMeciuri în Europa și la Cupa Africii. Așa că hai să-ți spunem câteva dintre duelurile de sâmbătă, iar tu descoperă bogata ofertă Superbet, disponibilă pe site și în aplicație, și distrează-te responsabil!

DINAMO RAPID

⚽ Una dintre marile rivalități ale fotbalului românesc își consumă un nou episod. Dar derby-ul dintre Dinamo și Rapid pare mai dezechilibrat decât oricând. Alb-roșiii nu s-au mai impus în duelurile directe din 2015, iar în tur au pierdut fără drept de apel: 0-4.

BARCELONA VILLARREAL

⚽ Cu șanse mici de a-și păstra titlul cucerit în sezonul trecut, proaspăt eliminată din Cupa Spaniei și învinsă de rivala Real Madrid în Supercupă, Barcelona e într-un moment delicat al sezonului. Nici Xavi nu se simte foarte bine, un alt pas greșit șubrezindu-i și mai mult poziția. Catalanii încearcă să profite de perioada slabă a celor de la Villarreal, în fața cărora s-au impus de 8 ori în ultimele 9 dueluri directe.

LEVERKUSEN MONCHENGLADBACH

⚽ Liderul din Bundesliga vrea să-și continue parcursul remarcabil din acest sezon, în care nu a pierdut niciun meci oficial. Cu 4 puncte peste Bayern, Leverkusen are derby regional cu Monchengladbach. Băieții lui Xabi Alonso au câștigat cu emoții primele două partide din 2024, în ambele, golul victoriei fiind marcat în minutele de prelungire.

MARSEILLE MONACO

⚽ Un duel de tradiție al fotbalului francez, care acum are ca miză un loc de Liga Campionilor, obiectiv pe care îl au ambele echipe. Monaco are 5 puncte peste Marseille în clasamentul din Ligue 1 și a pierdut doar o dată în ultimele 8 vizite pe Velodrome.

NIGERIA CAMERUN

⚽ Meci de gală în optimile de finală ale Cupei Africii. Două dintre marile forțe ale continentului sunt adversare într-un meci care ar putea fi oricând o finală. Nigeria nu a marcat în ultimele două partide contra Camerunului, ambele amicale, însă a câștigat cel mai recent duel direct oficial: 3-2, în 2019, chiar la Cupa Africii și tot în această fază a competiției.

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -