Audio | Valeriu Iftime, încrezător înaintea meciului cu FCSB: “Mergem să jucăm! Simt valoarea echipei”

Valeriu Iftime este pregătit pentru meciul cu liderul FCSB, de duminică seară. Finanțatorul lui FC Botoșani are mare încredere în echipa sa, despre care spune că are cu totul altă față de la sosirea lui Bogdan Andone pe banca tehnică.

Formația moldoveană a adunat 8 puncte în acest an, pierzând un singur meci, și continuă cursa pentru salvarea de la retrogradare.

În direct la emisiunea “Fluier final”, Valeriu Iftime a precizat că va spera până în ultima clipă în menținerea în SuperLiga. Cât despre următorul meci, contra FCSB-ului, finanțatorul Botoșaniului este optimist că echipa sa se va prezenta cu un joc solid.

“Puteam să avem încă două puncte la UTA și încă două cu Craiova, dar acolo am fost puțin temători. Dar, într-adevăr, există o altă atmosferă, altă sinergie de grup și totul i se datorează lui Bogdan. Simt o cu totul altă energie și încredere a grupului. Miron este ceva special, cumva a devenit căpitan și a coagulat și celelalte energii.

Echipa arată bine. Simt valoarea echipei și văd cum se comportă grupul. Acum trebuie să insist eu, cu ambiția mea de a nu renunța până în ultima secundă. Ar fi o mare izbândă la Botoșani să ne salvăm de la retrogradare. Nu mă dau bătut!

Avem o abordare cu foarte multă determinare și atenție. Vom munci, vom merge să jucăm (n.r. – cu FCSB). L-am rugat pe Bogdan să jucăm, pentru că n-avem ce pierde. Până la urmă, decât să ne bată jucând prost, mai bine să ne bată jucând bine.”, a spus Valeriu Iftime, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Valeriu Iftime:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -