Audio | Cristi Pustai rămâne precaut în privința promovării în SuperLiga, după ce Ceahlăul a învins Chiajna: “E un prim pas”

Cristi Pustai a comentat, la emisiunea “Fluier final”, victoria obținută de echipa sa, Ceahlăul, pe terenul Concordiei Chiajna, scor 2-1.

Formația din Piatra Neamț a urcat pe locul 5 în Liga a 2-a și continuă lupta extrem de încinsă pentru promovarea în SuperLiga.

Pustai îndeamnă la calm și atenționează că jucătorii săi trebuie să arate același joc solid și în ultimele 3 etape ale sezonului regular.

Antrenorul Ceahlăului spune că echipa sa va avea o misiune dificilă în runda următoare, pe teren propriu, contra Dumbrăviței.

“Este un prim pas spre ceva ce ne-am propus. Deocamdată este bine. 60-65 de minute, până la acel penalty, eu zic că am arătat bine. Dar este prima etapă (n.r. – a anului), n-aș vrea să ne entuziasmăm ieșit din comun. Știți că lucrurile sunt încă grele. Mai sunt 3 meciuri foarte, foarte importante și eu zic că, deocamdată, nu putem spune că am reușit mare lucru.

Da, am făcut un pas mare, un pas important. Este ce ne-am propus, să începem foarte bine. Dar în acest moment trebuie să fim foarte precauți deoarece ne așteaptă un meci extraordinar de greu pe teren propriu. Dumbrăvița este o echipă foarte bună în jocurile din deplasare. Aici trebuie să ne gândim, la pasul următor.”, a spus Cristi Pustai, la Sport Total FM.

Ascultă aici declarația integrală a lui Cristi Pustai:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -