ZI DE PARIURI: E week-end din nou, avem iar super meciuri pentru super bilete verzi

E sâmbătă, astfel că avem derby-uri și meciuri interesante din Superligă și până în marile campionate din Top 5 european. Așa că hai să-ți spunem câte ceva despre cele mai tari dueluri ale zilei, iar tu alegi cele mai bune opțiuni pentru biletele tale verzi.

⚽ POLI IAȘI – RAPID

Giuleștenii sunt hitul acestui început de an, având cinci victorii din cinci posibile. Rapidul începe să viseze frumos, fiind acum pe locul 2, cu 48 de puncte, cu șapte mai puține decât FCSB. Alături de liderul la zi, alb-vișiniii constituie singurele formații care și-au rezolvat deja accederea în play-off, din punct de vedere matematic. Poli are doar o victorie savurată în ultimele șapte etape, un 1-0 domestic, cu ”U” Cluj, în 28 ianuarie.

⚽ BARCELONA – GETAFE

Duelurile directe recente au adus multe bătăi de cap pentru trupa blaugrana. Getafe nu este o echipă care să cedeze ușor, dovadă că trei din ultimele patru confruntări directe s-au terminat la egalitate, 0-0. Din ultimele 7 „directe”, Barcelona a câștigat doar trei! O dată s-a impus echipa madrilenă, iar trei meciuri au fost remize. Mai trebuie amintit că, din cele șapte ultime dueluri directe, doar două au avut peste 2,5 goluri marcate și tot numai două au avut ambele echipe marcatoare.

⚽ ARSENAL – NEWCASTLE

Cu un golaveraj de 21-2 în ultimele cinci meciuri, Arsenal e clar favorită, mai ales că întâlnește una dintre echipele care a primit cel mai ușor gol în această perioadă, Newcastle având 12 goluri încasate, doar cinci echipe având mai multe goluri primite în ultimele runde. Mai mult, Newcastle nu a mai câștigat din 2010 în Premier League pe „Emirates”, având 12 eșecuri și un egal în această perioadă, totodată terminând fără gol marcat în ultimele opt deplasări la Londra.

⚽ BAYERN – LEIPZIG

Se întâmplă rar ca Bayern să lege două meciuri în care nu câștigă. Și mai rar se întâmplă să lege înfrângerile. De aceea, situația actuala pare una ieșită din comun, întrucât bavarezii vin după trei eșecuri consecutive și riscă să rămână fără trofeu în actualul sezon. Dacă pierde sâmbătă, Bayern va ajunge la 4 înfrângeri consecutive pentru prima dată în 32 de ani. Asta s-a întâmplat ultima dată în toamna lui 1991, când echipa a fost condusă, pe rând, de Jupp Heynckes și Soren Lerby.

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -