Narcis Răducan nu crede în “omeniile” invocate de Gigi Becali: “E destul de dificil, în 2024, să te gândești că intră cineva în vestiarul cuiva. Nu mai există așa ceva, eu cred că trebuie să ai curaj foarte mare”

Gigi Becali a declarat că la meciul câștigat de Rapid cu Hermannstadt, sibienii au făcut o “omenie”, în ideea în care i-au ajutat pe giuleșteni să ia cele 3 puncte.

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, a declarat că nu crede în declarațiile lui Becali referitoare la aranjamente. Acesta a spus că e foarte greu ca în 2024 să mai vorbim de blaturi în fotbalul românesc, iar astfel de acuzații nu trebuie luate în seamă.

“Toți lucrăm într-un concept pe care încercăm să-l dezvoltăm, să-l promovăm, să facem lucrurile mai frumoase, mai atractive, mai ales pentru publicul tânăr. Acum, e simplu, în fiecare domeniu se găsesc lucruri vulnerabile, trecute sau actuale și pe alea le rostogolim până iese scandalul de pe lume. Nu cred că are rost să multiplicăm foarte mult treaba asta, e opinia mea. E destul de dificil în 2024 să te gândești că intră cineva în vestiarul cuiva, să zică “Domne, nu știu ce ai făcut până acum, dar vezi că azi trebuie să fii semi-activ”.

Nu mai există așa ceva, eu cred că trebuie să ai curaj foarte mare să faci treaba asta și atunci n-are rost să vorbim atât de mult de treaba asta, atât timp cât sunt multe de spus despre altele, mai sănătoase”, a declarat Narcis Răducan.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -