Cristi Balaj, înaintea meciului cu Dinamo: “Întâlnim un adversar care este într-o evidentă creștere de formă, arată mult diferit în bine. Ne și bucurăm”

CFR Cluj va întâlni acasă pe Dinamo, astăzi, de la ora 20:00, în etapa 27 din Superliga.

Dinamo vine după 2 victorii consecutive, care le dă încredere în cursa pentru salvarea de la retrogradare, iar CFR Cluj ia în serios meciul din Gruia, ciuda situației dificile în care se află “câinii”.

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, spune că echipa sa e pregătită să obțină victoria și că se bucură că Dinamo arată diferit față de începutul campionatului, pentru că fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiție.

“Suntem încrezători, avem un lot de jucători care în mod normal ar trebui să ne aducă victoria. Întâlnim un adversar care este într-o evidentă creștere de formă, Dinamo arată diferit mult în bine fațî de cum a început campionatul. Ne și bucurăm pentru că fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiție și le urăm succes în proiectele lor, chiar dacă le va fi foarte greu. E important pentru noi să câștigăm”, a declarat Balaj.

Balaj a oferit detalii și despre strategia de transferuri a clubului și despre cea mai recentă mutare, Mohammed Kamara de la Hapoel Haifa.

“Am făcut multe transferuri pentru jucători care erau în ultimele 6 luni. Este un jucător (n.r.: Mohammed Kamara) pe care l-am urmărit, anul trecut a fost declarat jucătorul cu cel mai bun dribling în campionatul israelului, e un jucător de viteză, joacă în benzi. Ne bucurăm că l-am depistat și că am reușit să semneze. Chiar imediat după ce a semnat au existat oferte reale pentru el.

Sunt jucători de care ne întreabă alte cluburi, Otele, Sava, Bîrligea. Și atunci e normal să fim mulțumiți de faptul că avem jucători de care se interesează alte cluburi”, a explicat Balaj.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -